START    BESTÄLL    BILDGALLERI    OM SNAPON    KÖPVILLKOR    FRÅGOR & SVAR    KONTAKTA OSS

 
 

Hårförlängning - Frågor & Svar

 
  1. Kan jag använda locktång, fön eller plattång tillsammans med SnapOn®?
Värme och SnapOn® går att kombinera, men det är inte något vi rekommenderar. Tänk i så fall på att använda en värmeskyddande glaze (finns att beställa i vår webbutik).

2. Modellerna på bilderna, har de en eller flera set löshår?
Samtliga modeller på bilderna har enbart ett set SnapOn® i håret.

3. Jag vill ha samma lockar som den mörka lockiga tjejen i gult. Vilken Snap-On® modell ska jag välja då?
Då ska du välja Snap-On® Vågigt hår

4. Hjälp, jag valde fel hårfärg när jag beställde! Vad gör jag nu?
Om du väljer fel färg, är det bara att skicka tillbaka din beställning. Ett tips är också att skicka med en liten bit av ditt eget hår i ett kuvert, då blir det enkelt för oss att hitta korrekt nyans till just ditt hår.

5. Vad kostar en komplett hårförlängning?
En komplett hårförlängning till hela håret kostar 2500:-. Om du vill klippa det kostar det 200:- extra.

6. Hur gör jag på natten? Måste jag ta av SnapOn® då?
Du bör ta av SnapOn® när du ska sova. Att ta av och på SnapOn® är väldigt enkelt eftersom du fäster det med silikonclips – allt går på ca 5–10 minuter!

7. Varför är indiskt hår så bra?
Indiska kvinnor klipper bara topparna, vilket bibehåller hårets kvalitet. De använder inte heller kemikalier, som hårspray och liknande, som sliter på håret. Indiskt hår har dessutom en struktur som är väldigt lik europeiskt hår.

8. Vad är det för skillnad mellan äkta och syntetiskt hår?
Syntet hår är inget äkta hår utan syntetfiber som inte går att färga eller styla. Det vi säljer är äkta indiskt hår.

9. Ni använder s.k. Temple Hair, vad är det?
Det är mycket vanligt, särskilt i södra Indien, att kvinnor före giftermålet klipper av sitt hår och skänker det till olika tempel. För templet betyder detta stora inkomster, eftersom den fina kvaliteten på håret gör det eftertraktat av olika hårleverantörer. Pengarna som det skänkta håret inbringar till templet går till olika välgörande ändamål som skolor, barnhem och sjukhus. Det avklippta håret genomgår alltid en noggrann renings- och infärgningsprocess innan det är färdigt att levereras.

10. Kan jag sova med löshåret på?
Det är inget vi rekommenderar, eftersom allt hår slits när man sover. Om du absolut måste är det bra om du tar på en nylonstrumpa eller liknande över håret så det sitter på plats medan du sover.

11. Kan jag tvätta håret med vanligt schampo och balsam som jag köper i vanlig handel?
Nej, det ska du inte göra eftersom dessa produkter sällan innehåller vattenlösligt silikon. Det gör att håret blir tovigt och väldigt svårt att reda ut. Använd istället det schampo, balsam och proteinspray som finns att köpa i vår webbutik.
  12. Om jag använder plattång, locktång och fön. Sliter det på håret?
Ja, det sliter på håret. Om du måste använda värme, förbehandla med en värmeskyddande glaze (finns att köpa i vår webbutik). Om du vill ha lockar rekommenderar vi att du använder spolar, dock inte kardborrspolar. Rulla då upp det när det är nästan helt torrt, gärna med lite skyddande glaze i.

13. Ändrar håret struktur efter man har tvättat det?
Eftersom SnapOn® är äkta hår och en naturprodukt, kan man inte säga exakt hur det kommer att se ut efter schamponering. Vår erfarenhet säger att det kan bli en liten böj i håret efter man tvättat det – något som de flesta faktiskt upplever som en fördel.

14. Ska jag borsta håret?
Du kan borsta håret, tänk då på att du har en naturborste. Vi rekommenderar även en bredtaggad kam. Obs! Borsta eller kamma löshåret endast när det är helt torrt.

15. Hur ska jag förvara mitt löshår?
Förvara det i den medföljande plastfickan, då håller den sig bäst. Håret får aldrig vara fuktigt eller blött när det ligger i plasten.

16. Hur länge håller sig mitt hår fräscht?
Om du sköter SnapOn® på rätt sätt, och använder rekommenderat schampo, balsam och proteinspray, kan du räkna med att det håller sig fräscht i ca ett år.

17. Hur ska jag tvätta mitt löshår?
Gör så här:
1) Häll upp vattenbad med ljummet vatten, t.ex. i tvättstället.
2) Lägg i löshåret och dra det fram och tillbaka i vattnet.
3) Häll i lite schampo och upprepa proceduren en gång till.
4) Häll ut vattnet och skölj nu håret på samma sätt som tidigare i enbart ljummet vatten.
5) Häll upp ett nytt, ljummet vattenbad och tillför lite balsam. Klar!

18.Hur kammar jag mitt löshår?
Håret måste vara torrt när du kammar det. Kamma det sedan varsamt med en bredtaggad kam.

19. Kan man färga löshår?
Vi rekommenderar inte att man färger SnapOn® Hair Extensions.

20. Hur lång är leveranstiden?
Leveranstiden är 2–7 dagar och du får alltid beställningen som rekommenderad post.

21. Kan man skicka en bild på sitt hår till er, t.ex. via mejl, så man får rätt hårfärg?
Ja, det går bra. Skicka en bit av ditt eget hår till oss i ett kuvert om du vill vara säker på att få rätt nyans på håret.
 
       
 

Studio Capelli    Tivoligatan 5, Kristianstad    044 - 12 09 12    info@studio-capelli.com  www.studio-capelli.com/snapon    Öppet  vard, 10-18  lör, 10-16

Chaussures Nike Pas Cher, Nike Air Force 1, Nike Air VaporMax, Nike Air VaporMax Flyknit, Nike Air VaporMax Plus, Nike Air VaporMax 360, Nike Air VaporMax 2020, Nike Air VaporMax 2021, Nike Air VaporMax EVO, Nike Air Max, Nike Air Max 90, Nike Air Max 95, Nike Air Max 97, Nike Air Max 2021, Nike Air Max Plus TN, Nike Air Max Plus, Nike Air Max Plus 3 | Zapatillas Nike Baratas, Nike Air Force 1 Baratas, Nike Air VaporMax Baratas, Nike Air VaporMax Flyknit 3 Baratas, Nike Air VaporMax Plus Baratas, Nike Air VaporMax 360 Baratas, Nike Air VaporMax 2020 Baratas, Nike Air VaporMax 2021 Baratas, Nike Air VaporMax EVO Baratas, Nike Air Max Plus Baratas, Nike Air Max Plus 3 Baratas, Nike Air Max 90 Baratas, Nike Air Max 97 Baratas, Nike Air Max 95 Baratas, Nike Air Max 1 Baratas